Кућа Добрих Вести

Login

Фудбалери Црвене Звезде освојили су трећу узастопну титулу победника Купа Југославије. Црвена звезда је у финалу тог такмичења победила загребачки Динамо са 3:0 (0:0). Стрелци су били: Вукосављевић, Огњанов и Томашевић. Пехар маршала Тита капитену Црвене звезде Рајку Митићу предао је изасланик друга Тита генерал-мајор Вељко Кораћ.


Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Више из ове категорије « 30. децембра 1928.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија