A+ A A-

Истраживачке стипендије међународне фондације Macumae

Оцените овај чланак
(1 Глас)

macumaeБЕОГРАД – Амбасада Јапана обавестила је све заинтересоване да је међународна фондација Мацумае (The Matsumae international foundation, MIF) расписала конкурс за стипендирање истраживачког научног рада у Јапану, за период од априла 2016. до марта 2017. године.


Период боравка у Јапану може бити у трајању од три до шест месеци, а рок за пријаву је 31. август 2015. године, објављено је на сајту Амбасаде Јапана у Београду.


Главни услови су да кандидат има докторски степен академског образовања, до 49 година старости и да до сада није боравио у Јапану (дуже од две недеље). За детаљан списак услова које кандидат мора да испуни молимо вас да посетите доле наведену везу ка интернет презентацији фондације.


МIF ће покрити трошкове авионске карте и обезбедиће месечне исплате у износу од 220.000 ¥ (отприлике 1.500 €) за време трајања стипендије.


Од 1980. до 2013. године петоро држављања Србије је свој истраживачки рад урадило у Јапану помоћ МИФ стипендија. Оснивач фондације, др Шигејоши Мацумае, утемељио је концепт фондације заснован на бољем разумевању Јапана и стварању дугорочног мира у свету.


За више информација погледајте вебсајт Мацумае фондације.


Последњи пут измењено петак, 16 јануар 2015 13:51
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани