Кућа Добрих Вести

Login

Водич за организацију јефтиних кратких путовања

Оцените овај чланак
(3 гласова)

saputovanjavodiccccccНемаш новац? Немаш слободне дане? Немаш друштво? Гомила изговора. На путовањима се упознаје култура, разноликост, људи и што је најважније, упознајеш самог себе. А и не мораш ни отићи преко света. Може почети од упознавања суседног града, државе, природе у околини.

 

Путовања одавно нису луксуз која себи могу приуштити они са дубоким џепом. Потребно је само жеље и храбрости, јер савети су свуда на интернету.

 

Даница је до сада пропутовала 44 земље и 282 града, и са поносом може за себе рећи да је мајстор јефтиних путовања.

Од ње ћеш чути како да нађеш јефтине карте за превоз и повољан смештај, који су најбољи периоди за путовања у различитите делове света, као и како да комбинујеш викенде и државне празнике са слободним данима, како би твоја путовања захтевала што мање новца, и неугодних преговора са шефом. Видећеш да путовања могу бити уживање чак и када не одеш хиљадама километара далеко - авантура се крије свуда око нас!

 

Час је конципиран на следећи начин:

 

- Упознавање и представљање (5мин);

- Видео презентација (5мин);

- Начини путовања и искуства из прве руке: Планирање - проналазак јефтиних авио карата, аранжмана, смештаја; паковање, соло путовања, трошкови (30мин);

- Дискусија и савети за планирање пута (20мин).

 

“Знам да ме свако планирање путовања помери из колосека, убрза пулс, испуни исчекивањем и позитивном тремом, покрене жмарце и заголица стомак. Власник сам, мени јако драге, колекције која броји преко 210 магнетића, прегршт албума са сликама и успомена за цео живот. Упознала сам 282 града, 44 земље и толико тога је још увек преда мном”, навела је Даница Software Tester, пасионирани путник и власник блога Danica's Small World.

 

Цена: 300 динара

 

У цену свих часова урачунато је и неограничено кафе, чајева, мафина и вафла.

 

Резервишите себи место кликом на плаво дугме на ОВОМ линку.

 

 

Уколико наиђете на проблем приликом регистрације или пријаве на час, пишите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено петак, 03 август 2018 14:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија