A+ A A-

Добре иницијативе: Туристички посленици деле искуства и савете у вези пословања за време пандемије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

peopleeeeeeeКоронаВирус је највише погодио туристичку делатност, у то нема дилеме. Што дуже пандемија потраје, то ће и опоравак индустрије путовања бити тежи.

 

Сви запослени у хотелима, туристичким агенцијама, ресторанима ових дана су сигурно суочени са бројним тешким одлукама, стога је важно да у овим тешким временима туристички радници (за промену) буду јединствени и несебично деле своја искуства и савете у вези пословања за време пандемије.

 

С тим циљем, Милан Стојковић, власник компаније eTourism Cosulting активирао је Фејсбук групу - Туризам, Угоститељство и Хотелијерство у којој ће хотелијерски и туристички посленици делити корисне информације и искуства из праксе и помоћи једни другима колико год је то могуће у овом периоду. Група већ броји 350 чланова туристичких радника и стручњака из региона.

 

Када будете примљени у групу, урадите следеће:

 

Представите се, реците чиме се бавите и шта вас највише мучи у овом тренутку (имаћете прилике за то у статусу добродошлице за нове чланове, а можете и сами креирату објаву).

 

Учествујте у дискусијама - покрећите питања, износите мишљења, немојте бити само пуки посматрачи. Помозите другима саветом и не либите се да затражите мишљење и помоћ.

 

Позовите своје пријатеље/колеге да се придруже групи - Ако међу пријатељима имате колега из туристичко-угоститељске делатности пошаљите им позив да се учлане у групу.

 

Извор: Туристички свет/Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани