Кућа Добрих Вести

Login

Словенија у Београду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

zmajcekБЕОГРАД - Туристички, културни и спортски потенцијали Словеније биће представљени данас на Тргу републике, најавила је Туристичка организација Београда.

Организатори су најавили и презентацију Љубљане, тако да ће се на тргу појавити маскота главног града Словеније - "Змајчек", а за музику ће се побринути ансамбл "Пустотник".
Љубљана ће, такође, представити пет нових полудневних излета намењених посетиоцима Еуробаскета и нови кулинарски водич - “Укуси централне Словеније”.

Словенија домаћин Европског првенства у кошарци 2013.

Промоцију заједнички организују Канцеларија Владе Словеније за комуникације (УКОМ), Амбасада Словеније у Београду, а из Београда подршку ће пружити туристичка организација српске престонице.
Словенија ће у септембру бити домаћин највећег спортског догађаја у својој историји, Европског првенства у кошарци - “Еуробаскет 2013”, који ће се одржати од 4. до 22. септембра у четири словеначка града и то у Љубљани, Цељу, Копру и Јесеницама.
На Тргу републике биће изграђено посебно игралиште за уличну кошарку "у бојама" бренда “I feel Slovenia”, а манифестација ће бити обогаћена наступима акробатске групе "Dunk Kings”.

                                                                                                     Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 07 јун 2013 11:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија