A+ A A-

Нови камп за љубитеље природе и туристе на Златибору

Оцените овај чланак
(3 гласова)

zlatiborЗЛАТИБОР - Tуристичка организација „Златибор реализује пројекат изградње кампа чије је отварање предвиђено за почетак пуне туристичке сезоне, а госте кампа, као и остале посетиоце Златибора, од 28. јуна до 31. августа очекује традиционална манифестација “Златиборско лето”.


Камп се налази на локалитету Тић поље, у пријатном амбијенту окружен боровом шумом. Категорисан је са три звездице и биће један од најуређенијих кампова у Србији, објавила је Туристичка организација Србије.
Камп захвата површину од 1,5 хектара са 60 паркинг места. У склопу кампа налазе се рецепција, кухиња, летњиковац, санитарни чвор и други пратећи инфраструктурни објекти. Свака камп јединица има прикључке за електричну енергију и воду, а гостима ће бити на располагању и бежични интернет.

Златибор -  120 година организованог бављења туризмом

Камп се налази у близини туристичког центра Златибора, који ове године обележава 120 година организованог бављења туризмом, и магистралног пута Београд-Бар.
По речима Дарка Ђуровића, директора Туристичке организације “Златибор”, “Нови камп биће занимљив свима који путују Балканом, бициклистима и другим љубитељима активног одмора и побољшаће укупну туристичку понуду планине. Изградњом овог кампа туристичка понуда Златибора биће боље позиционирана и на туристичким картама Европе”.
У финансирању кампа учествовали су Министарство финансија и привреде, Туристичка организација “Златибор”, Регионална развојна агенција „Златибор” из Ужица, UNDP (United Nations Development Programme) и општина Чајетина.

                                                                                       Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 28 јун 2013 03:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани