A+ A A-

Све већи број инвеститора на Златибору

Оцените овај чланак
(2 гласова)

MIRHOTELLLLБЕОГРАД - Све је већи број инвеститора који улажу своја средства у једну од најпосећенијих туристичких дестинација Србије.


Једна од најпосећенијих туристичких дестинација Србије – Златибор, на Сајму туризма у Београду приказана је, како целокупном својом понудом, тако и предстојећим активностима и плановима.

 

 По речима Арсена Ђурића, директора туристичке организације „Златибор“, „Општина Чајетина и Туристичка организација улажу значајна средства у туристичку и комуналну инфранструктуру, како би створили повољан амбијент за инвеститоре, преноси портал Internet Serbia Travel News.

 

Раде се бројне пешачке и бициклистичке стазе, као и нова платформа за туристе у Стопића пећини. На лето почиње изградња панорамске гондоле од Златибора до Торника. План је да гондола буде завршена до краја 2016. године. Све већи број инвеститора улаже своја средства у Златибор који ће ускоро постати богатији за још два хотела који треба да обезбеде око 1.000 нових лежајева. Резултати напора су видљиви, те је у јануару ове године 22% више туриста него у истом периоду прошле године, а у фебруару ће раст бити још већи“.

 

У току Сајма на штанду Туристичке организације Златибор представила се и Специјална болница Златибор (Чигота), а промовисан је и нови сувенир ове дестинације – „Златиборски слатки дар“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 13 март 2015 21:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани