Кућа Добрих Вести

Login

Прва организована посета туриста из УАЕ

Оцените овај чланак
(1 Глас)

TOBEOGRAD11БЕГРАД - Стратешки за Србију све битније и интересантније тржиште је управо тржиште Уједињених Арапских Емирата (УАЕ), што је подстакло Туристичку организацију Србије (ТОС) да се неколико година за редом представља на међународним туристичким смотрама и приближи туристичку понуду наше земље потенцијалним туристима из УАЕ.

 

 Из године у годину све већи број индивидуалних туриста долази из УАЕ у Србију и реч је углавном о путовањима породица са децом.

 

Од 09.09. до 13.09.2016. у Србији је боравила прва организована група туриста која је оформљена кроз сарадњу ТОС-а, туристичке агенције Glob Metropoiten из Београда и Al Ain Oasis Holidays из Абу Дабија. Гости су имали прилику да уживају у природи Златибора и Увца, али и да се опробају у екстремним спортовима (параглајдинг, рафтинг). Такође су обишли и Београд са својим знаменитостима, саопштено је из Туристичке организације Србије.

 TOBEOGRAD

 

Гости нису крили своје одушевљење турситичким атракцијама Србије и најавили су поновни долазак у жељи да упознају и остале крајеве Србије. Најјачи утисак који су понели туристи из UAE свакако је била фасцинација  природним богатствима, али и гостопримством нашег народа.

 

Извор фотографија: Туристичка организација Србије

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено среда, 14 септембар 2016 20:42
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија