Кућа Добрих Вести

Login

Сајам грађевинарства од 17. априла

Оцените овај чланак
(1 Глас)

gradjevinavnnvnvnvНајвећи сајамски догађај у грађевинској индустрији у југоисточној Европи, Сајам грађевинарства у Београду, одржаће се од 17. до 20. априла 2019. године на Београдском сајму.

 

Уз слоган “Градимо будућност сада”, на свом расположивом простору, представиће се сви сегменти грађевинске делатности.

 

Сајам грађевинарства један је од најзначајнијих пословних сајмова у Србији и региону, и догађај који је за све учеснике и посетиоце идеална прилика и амбијент за премијерна представљања иновација и техничкотехнолошких решења.

 

Овогодишња сајамска поставка биће, као и сваке године, и садржајно и дизајнерски иновирана.

 

Нове технологије у грађевинарској индустрији

 

Нове технологије ће бити присутне у сваком сегменту манифестације, управо због константне потребе за иновативношћу и напретком у грађевинској индустрији. То важи за ИТ, дигиталне, комуникационе технологије, све врсте специјализованог, апликативног софтвера, који одавно у грађевинарству није новост и ексклузивитет - већ успостављени стандард.

 

Техничко технолошка достигнића посебно су приметна у системима градње и материјалима.

 

Ова специјализована међународна манифестација обухвата све сегменте грађевинске индустрије – од истраживања и пројектовања, изградње и одржавања објеката у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, до представљања најсавременијих материјала, грађевинских машина, уређаја и алата.

 

Посебно значајан сегмент су две, од прошле године присутне, робне групе: “Некретнине и инвестиције” и “Архитектура и урбанизам”. Очекује се долазак компанија које послују у области грађевинарства, агенција за некретнине и архитектонских бироа. На сајму ће бити представљени инвестициони пројекти који су шанса за домаће и регионалне грађевинаре. Поред уобичајеног учешћа најзначајнијих представника индустрије грађевинских машина и алата, очекује се промоција значајног броја произвођача скела, као и произвођача опеке.

 

Бизнис састанци

 

Свим учесницима и пословним посетиоцима 45. Сајма грађевинарства на располагању је Б2Б пословни портал, који је са циљем умрежавања успешно имплементиран последњих година на највећим манифестацијама Београдског сајма.

 

По узору на велике светске сајмове, Београдски сајам је уложио напоре да бизнис сегмент подигне на виши ниво и понуди учесницима сајма могућност да лакше и брже дођу до потенцијалних пословних партнера и пре самог догађаја, штедећи време и енергију, закажу пословне састанке са учесницима сајма. Сва унапређења и креативна енергија уложени су са циљем подстицаја привреде, повећања извоза домаћих и производа из региона, као и освајања нових тржишта.

 

Специјални пакети за посетиоце

 

Београдски сајам креирао је специјалне пакете за пословне посетиоце и госте на предстојећем 45. Међународном сајму грађевинарства, којима је могуће остварити следеће погодности: улазницу за сва четири дана сајма, регистрацију и креирање пословног профила за приступ бази излагача и онлине заказивање састанака (Б2Б Talk), приступ у Business Lounge (Хала 1, галерија) који подразумева бесплатан wi-fi, топло и хладно освежење, место за кратке пословне састанке, помоћ око уговарања састанака, информације о излагачима (водич), коришћење рачунара и штампача, и још низ погодности и услуга.

 

И ове године биће организованих наступа и учешћа произвођача у оквирима националних изложби. Представиће се државе које су и до сада узимале учешће на смотри, а неке земље представиће се по први пут.

 

Сајам грађевинарства је место за испитивање тржишта, успостављање сарадње и покретање нових пројеката, а за домаће излагаче свакако и начин да увек буду у центру иновација и на нивоу критеријума које захтевају светски стандарди.

 

Један од основних комерцијалних циљева Сајма грађевинарства је да градњу, грађевинске материјале и пројекте пласира што ширем кругу посетилаца и учини их доступнијим. У том смислу Сајамске акције и погодности саставни су део излагачког наступа. Учесници настоје да изађу у сусрет посетиоцима сајма и својим клијентима одобраваће ексклузивне сајамске погодности и попусте од 5 до 30% на своје производе и услуге.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 април 2019 22:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија