Кућа Добрих Вести

Login

ИТконект 2017 - право место за повезивање

Оцените овај чланак
(1 Глас)

itkoneketuteБЕОГРАД - Преко 30 ИТ компанија ће се представити и понудити послове на овогодишњем ИТконекту, који се, трећи пут за редом, одржава 20. и 21. маја у хотелу Crowne Plaza.


ИТконект ће окупити и преко 15 иностраних и домаћих ИТ предавача на конференцији, ИТ организације, ИТ едукативне установе, гејминг сцену.


ИТконект је прошле године за два дана посетило скоро 3000 ИТ стручњака.
Ово је једини догађај који на једном месту окупља целу ИТ сцену у Србији.
Улаз је бесплатан, а пријаве су обавезне на ОВОМ линку.



Довољно је само направити профил, чиме је осигуран улаз на догађај.


Преко наруквице до нових послова


До нових послова ће посетиоци долазити на потпуно нови, футуристички начин - преко наруквице за виртуелно повезивање. Сваки посетилац ће добити наруквицу у коју ће моћи да унесе свој мејл и Фејсбук профил. Не само да ће на штандовима осетити делић атмосфере из ИТ компанија, него ће прислањањем наруквице на штанд, аутоматски на мејл добити послове које компанија у том тренутку нуди.

                                 ITkonektnarukvica54545

 

 

Уместо на класичан начин, посетиоци овогодишњег ИТконекта ће се и међусобно повезивати - виртуелно, преко наруквице. Уместо да деле визит карте, они ће уз помоћ наруквице размењивати контакте и аутоматски се додавати на Фејсбуку.


Овакав начин повезивања ће све учинити бржим и једноставнијим.
Идеја ИТконекта је повезивање ИТ сцене на једном месту. То не само да доноси нове послове, знање, него је и огроман потенцијал за нетwоркинг, повезивање. Многи пројекти и нове сарадње су управо започете на ИТконекту, кажу оснивачи и организатори догађаја Милица Настасић и Милица Радовић.


Оне кажу да непрестано на догађају уводе неке новине, које прате светске трендове. То је и разлог зашто сваке године ИТконект посети највећи број људи у ИТ-ју.


Неке од ИТ компанија које ће се представити су Microsoft Development Center Serbia, Endava, 3AP, Quantox Technology, Levi9, Symphony, Mozzart, Comtrade, Namics, InterVenture, enjoy.ing, Prodyna, WEBCentric, eFront, Telesign и други.


ИТ конференција за искусне програмере


У оквиру ИТконекта, паралелно се током два дана одржава се и ИТ конференција намењена сениор и intermediate девелоперима.

 

Познати светски ИТ предавачи ће причати о темама као што су тестирање у u PHP-u, Laravel i Docker, Java, Maschine Learning, IoT (Python), креирање VR апликација и сл. Програм и теме конференције ће ускоро бити објављене, а карта за конференцију ће се наплаћивати.


Рај за гејмере


На ИТконекту се посетиоци увек добро забаве, а са собом понесу неко ново искуство. Осим дружења са Дарт Вејдером, Дарт Маулом и cosplay јунацима, они могу да играју занимљиве игрице, провозају формулу или електрични скутер, доживе неко ново VR искуство, пробају како изглед аугментативна тј. проширена реалност и слично.

 

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 09 април 2017 14:13
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија