Кућа Добрих Вести

Login

Скуп у ПКС:Како да радимо заједно са странцима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kkkkkБЕОГРАД - У Привредној комори Србије сутра ће бити организован скуп "Како да радимо заједно" са циљем чвршћег повезивања домаће и међународне пословне заједнице.

 

Међу учесницима се очекују највиши представници Владе Републике Србије, више од 350 представника трговинских одељења страних амбасада, мешовитих привредних комора и других страних пословних асоцијација, иностраних фирми које раде у Србији, као и домаћих компанија које послују са иностранством.

 

Скуп се организује имајући у виду актуелне циљеве и настојања Владе Републике Србије на пољу интернационализације привреде и пружиће прилику да се на једном месту представе и најновије економске мере, пословни амбијент и политика владе према страним инвеститорима, саопштено је из ПКС.

 

Успостављање успешније сарадње са мешовитим коморама, пословним асоцијацијама и амбасадама , као и презентација српских потенцијала је императив у раду Коморе и креирања њеног имиџа, као институције, која прати привредне токове и доприноси повезивању привредника на свим нивоима.

 

Догађај почиње у 9 часова ујутро.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 06 април 2015 23:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија