Кућа Добрих Вести

Login

Шта може српска стартап заједница?

Оцените овај чланак
(3 гласова)

znammmmmБЕОГРАД - У суботу, 16. маја, у великој сали београдског Дома омладине одржава се  један од већих стартап догађај у земљи – Старт Србија – Знам да можемо.


Догађај организује Стартит, организација која стоји иза стартап сцене у Србији од самих њених оснивања и окупља технолошке предузетнике у земљи. Осим тога што узима врло активну улогу у пружању подршке и едукације предузетницима у ИТ индустрији, кроз бројне програме, попут Стартап Академије, Стартит Феста, иос Академије, портала Startit.rs ова организација улаже и значајне напоре у привлачење инвестиција за своје тимове.


На догађају који се одржава у суботу, присутни ће добити информације о резултатима који су остварени до сада, анализу домаће стартап сцене, као и информације о плановима за наредни период.


„Старт Србија – Знам да можемо“ је финале акције за подршку успесима младих који су показали да је у Србији могуће градити светску каријеру и бизнис: www.startit.rs/znamdamozemo

Пријава за догађај обавља се на овој адреси.

 

Извор: Кућа добрих вести/Startit.rs


Последњи пут измењено среда, 13 мај 2015 21:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија