Кућа Добрих Вести

Login

Дани Тајландске кухиње у хотелу Фалкенштајнер

Оцените овај чланак
(1 Глас)

uristisiskcidfdfdfdfТајландска кухиња спада у најбоље кухиње на свету и уколико до сада нисте имали прилике, право је време да пробате нека од најпознатијих тајландских јела и осетите ову јединствену рапсодију укуса.

 

Од 15. до 30. октобра у ресторану београдског хотела Фалкенстеинер специјалиста за тајландску кухињу, гостујући шеф Зоран Јанковић из ресторана Стиx, раме уз раме са шефом кухиње Фалкенстеинер-а Божидаром Стефановићем, припремаће за Вас неодољиве „Тхаи“ специјалитете у ресторану овог београдског хотела.

 

Откријте цео нови свет укуса и пробајте неке од екстравагантних комбинација слатко-сланих и зачињених арома.

 

На менију ће бити неки од најпрепознатљивијих тајландских специјалитета као што су: Пад тхаи (комбинација пиринчаних нудли са месом или плодовима мора и поврћем), затим Масаман кари (који се често назива краљем свих карија и по многима спада у топ 3 тајландска јела) или дагње у сосу од кокосовог млека. За љубитеље слатког ту је незаобилазни тапиока пудинг као и „стицкy рице“ са пиреом од манга.

 

Више информација ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Туристички свет

 


Последњи пут измењено уторак, 16 октобар 2018 14:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија