Кућа Добрих Вести

Login

#БизнисПротивКороне

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bizniskorona34343434Информације су једна од најважнијих валута нашег времена. У време кризе реалне економије, узроковане глобалним утицајем корона вируса, неспоран је значај поуздане, садржајне, објективне и детаљне информације.

 

Новинари "Блиц Бизниса" неколико недеља уназад помажу привредницима и предузетницима из Србије да разумеју узроке, механизме и последице актуелних превирања због којих се доводе у питање многи принципи економског управљања.

 

Зaједно су са групом експерата из Привредне коморе Србије одлучили да створе простор у коме могу одговорити на питања о новим правним алатима и решењима која потичу од Владе, регулатора и кључних институција одговорних за стварање оквира економског живота у актуелној ситуацији.

 

Кроз посебан сегмент #БизнисПротивКороне наредних неколико дана прикупљаћемо ваша питања о дилемама, проблемима и сумњама које могу настати у вези с новим околностима и пребацивањем пословања на нови модел.

 

Како искористити пакет помоћи државе, пореске олакшице, нове гаранције или кредитне бенефите? Како прилагодити своје пословање даљинском раду и планирати праве процедуре? Стручњаци из Привредне коморе Србије одговараће на питања предузетника, менаџера и власника.

 

А, пред вама и њима су тешка времена - времена када прави лидери морају да доносе тешке одлуке и да покажу зашто су ту где јесу. Циљ је један, страху нема места и у таквим околностима брзина је боља од савршенства.

 

#БизнисПротивКороне - привредници, ми ћемо вам помоћи на путу кроз кризу.

 

Извор: Блиц


Последњи пут измењено петак, 27 март 2020 23:00

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија