Кућа Добрих Вести

Login

Додела награда на Међународни дан инвалидских колица

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kolicadkfjdfjkdfdfdfdfdfПоводом 1. марта - Међународног дана инвалидских колица, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић уручиће сутра, 1. марта 2021. године у 13 часова у Палати Србија (Булевар Михаила Пупина 2, I спрат, свечани хол) награде добитницима на Конкурсу за награду Ј=ДНАКИ и Фото-конкурсу Србија без баријера.

 

Награде ће уручити и в.д. директора Управе за заједничке послове републичких органа Дејан Матић, помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић и извршна директорка Националне организације особа са инвалидитетом Србије Иванка Јовановић.

 

Поводом Међународног дана инвалидских колица, на источном улазу у Палату Србија постављена су дезинфекциона врата прилагођена особама са инвалидитетом, са рампом за колица и млазницама које обухватају дезинфекцију инвалидских колица.

 

Молимо заинтересоване медије да акредитације пошаљу на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до сутра у 10 часова, као и да у Палату Србија (источни улаз) дођу најкасније до 12.40 часова.

 

 

Избор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 28 фебруар 2021 14:20

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија