Кућа Добрих Вести

Login

Нишки Константин одушевио публику у Енглеској

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vokalnagrupa45454545БЕОГРАД - Вокална група Константин из Ниша одржала је пет концерата у Енглеској, наступали су у Лестеру, Лондону, Корби а два концерта одржали су и у Бирмингему.

 

Посећеност је била одлична, посебно у Лондону и Бирмингему, кажу чланови ове нишке групе, који су недељу дана боравили у Енглеској.

 

„Поред наше публике било поприлично Енглеза пре свега на последњем концерту у сали парохијског дома цркве Лазарица у Бирмингему. Велика захвалност дугујемо свештенику оцу Ненаду Поповићу на организацији концерата и читаве турнеје Константина у Енглеској“, каже Бојан Станковић за Нишке Вести.

 

Чланови нишког Константина већ очекују позив за наредно гостовање.

 

„Сјајан пријем од стране домаћина. Публика нас је овацијама испраћала са сваког концерта, како наша тако и енглеска. Излазили смо на неколико бисева. Било је прелепо, презадоољни смо и надамо се новим концертима у Енглеској“, завршава Станковић.

 

Вокална група Константин представила се духовном православном музиком, српском и руском етно музиком као и популарним евергрин нумерама поп и рок музиком како домаћих тако и страних аутора.

 

Извор: Нишке вести/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 фебруар 2018 13:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија