Кућа Добрих Вести

Login

EY студија случаја за средњошколце „Start Young - Take the Lead“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

lideriiiiБЕОГРАД – Ревизорско-консултантска компанија EY (Ernst & Young), већ другу годину за редом, организује такмичење у решавању студије случаја „Start Young - Take the Lead“ у циљу практичног оспособљавања и препознавања младих талената широм Србије.


Такмичење у студији случаја, под називом „Start Young - Take the Lead“, намењено је средњошколцима без обзира на годину и предмет школовања. Организовано као део EY стратегије за развој талената, такмичење је окренуто подршци све распрострањених неформалних облика едукације уз посебан осврт на методологију студије случаја.


EY нуди прилику да пет првопласираних тимова такмичења конкурише за EY стипендије до краја школовања.
Задатак студије случаја биће доступан на званичној Facebook страници EY Serbia Careers од 2. фебруара 2015. године. Од дана објављивања задатка, кандидати ће имати месец дана да реше задати проблем и пријаве трочлани тим (чанови тима не морају бити из исте школе).


Пријава за такмичење треба да садржи CV (сваког члана тима) и решење студије случаја (презентација у програму Power Point са максимално 15 слајдова). Пријаве могу бити на српском или енглеском језику и потребно их је послати на мејл адресу:

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 3. марта 2015. године.


Анализа реалних проблема са којима се компанија може сусрести, дефинисање могућих решења, тимски рад и усавршавање вештина презентовања – део су #EYstudijaslucaja изазова. О томе шта чека такмичаре објашњава Михаило Мрвошевић, чал прошлогодишнјег победничког тима: „Тимски смо решили важан стратешки проблем. А када схватиш шта значи бити лидер тек онда све постаје изазовније“.


Ради додатне мотивације, EY партнери пројекта доделиће бројне награде најбоље пласираним финалистима. Универзитет Сингидунум ће наградити ђаке олакшицама на првој години студија. И то из првопласираног тима тиме што ће им обезбедити бесплатну школарину на неком од својих факултета; за другопласиран тим - 2/3 умањења школарине и за ђаке трећепласираног тима- 1/3 умањења школарине на првој години студија. Компанија Devana Technologies, у оквиру пројекта Удружења за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“, препоручиће учитеље, наставнике и професоре победничких тимова за годишњу награду „Најбољи едукатори Србије“.

 

Додатне информације о такмичењу можете прочитати на званичној FB страници EY Serbia Careers и Twitter налог @EY_CareersSRгде ћете пронаћи детаљне информације о начину пријаве, роковима и наградама овогодишње студије случаја.


ЕY је глобални лидер у ревизорским и пореским услугама, подршци при пословним трансакцијама и пословном саветовању. Широм света, 190.000 наших запослених деле наше заједничке вредности као и потпуну посвећеност квалитету.


За више информација о организацији, можете посетити сајт ове компаније.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 јануар 2015 13:04
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија