Кућа Добрих Вести

Login

Лидија Трмчић, узданица Ужичана на првенству Балкана

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kosarkaskiklubuziceУЖИЦЕ - Са Купа Србије за кадете, јуниоре и сениоре, одржаном у Беочину, такмичари Карате клуба Ужице вратили су се са две медаље.


Сениорка Наташа Влаховић (до 60 кг) освојила је бронзу, одличјем истог сјаја окитио се и јуниор Михаило бацетић (преко 70 кг). Кадет Василије Негић успешно је пребродио прву препреку, али је поражен од другог противника, касније финалисте у својој категорији. Кадеткиња Петра Симић (до 63 кг) наступ на такмичењу завршила је у првом колу.


Дунав Куп за млађе узрасне категорије у Футогу био је последњи филтер за Балканско првенство у Београду од 26. до 29. маја.Учесник овог такмичења биће и чланица КК Ужице Лидија Трмчић, освајач бронзане медаље на Дунав Купу.


„Лидија Трмчић је изузетно талентована каратисткиња и поседује квалитет за једну од медаља на овом изузетно значајном и јаком такмичењу“, самоуверено је пред наступ своје такмичарке на првенству балкана поручио тренер КК Ужице Милош Ршумовић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 30 мај 2016 19:33
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија