Кућа Добрих Вести

Login

Фудбалски празник у Лучанима, долази Звезда

Оцените овај чланак
(2 гласова)

MLADOSTЛучани - Стопостотан учинак,  који су фудбалери Младости остварили у прва два кола, најпре против Рада, а потом и Борца  не представља изненађење, али дуели са „Грађевинарима“ и Чачанима, ипак нису ни близу искушења које их очекује у дуелу са актуелним шампионом.

 

Расположење у табору Лучанаца можда би било на много вишем нивоу да у госте долази тим који је успешно пребродио претпоследњу препреку до пласмана у Лигу шампиона.  Шеф стручног штаба Ненад Миловановић у поразу Црвене Звезде од бугарског Лудогореца не види ни трунку олакшања за своје изабранике.

 

Очекивали смо победу Звезде, није се догодила, али све су то врхунски професионалци почев од тренера Божовића до играча. Знају они добро шта им је у тренутној ситуацији најбоље решење и покушаће сигурно да што пре забораве последњи неуспех и окрену се најпре дуелу са нама. То ће нам сигурно додатно отежати  задатак, али боље прилике за афирмацију клуба и играча од играња са „црвено-белима“ нема“,  рекао је припремајући тим за велико икушење стратег Младости Миловановић.

NESKO222222

 

Прогнозе, увек незахвалне, Миловановић би радије да препусти навијачима који ће, не треба сумњати, до последњег места испунити трибине. Такође, верује у добру игру  својих изабраника.

 

Нема разлога за притисак, тензију, не могу играчи ако пруже максимум ништа да изгубе, али могу пуно да добију, знају шта им је најбоље чинити за достојан отпор  реномираном ривалу. Уверен сам да ће потрошити и последњи атом снаге, показати да поседују квалитет  за равноправну борбу са свим суперлигашима, па и Звездом. Радује податак да се од повреде опоравио Пејовић, под знаком питања још увек је наступ капитена Милошевића, није искључена могућност да бар једно полувреме одигра и повратник у Лучане искусни интернационалац Бојовић“, рекао је за Кућу Добрих Вести, пред дуел са Црвеном Звездом, Ненад Миловановић.

 

Утакмица Младост – Црвена Звезда игра се у суботу у Лучанима са почетком у 19 часова.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија