Кућа Добрих Вести

Login

Треба веровати у снове

Оцените овај чланак
(1 Глас)

magicianТОКИО - Двадесетогодишњи мађионичар Такахиро Мацумото изазива дивљење бројних пролазника на улицама Токија. Они који га посматрају толико су задивљени његовим опсенарским вештинама да не примећују да трикове изводи само једном руком.

Такахиро се родио и растао као здрав дечак са обе руке. Склоност ка мађионичарској вештини је почео да показује од своје осме године, када је за рођендан добио комплет опреме за мађионичаре. Од тог тренутка је постао потпуно обузет извођењем трикова. Када би научио неки нови трик, прво би га показао мајци. Она га је саветовала шта да поправи да би све изгледало савршено. Али, када је одлучио да напусти школу да би се посветио ономе што толико воли, његови родитељи нису били одушевљени тиме. Одлучујућу улогу у свему је одиграла дечакова наставница, која је, одушевљена триком који је видела, посаветовала његовим родитељима да га не спречавају да оствари свој сан.

Младић је 2007. године завршио обуку и почео да ради као мађионичар. Међутим, само две године касније, ретка болест му је захватила десну руку, због чега су морали да му је одсеку. Сви су били забринути за његову будућност, мислећи да је то крај Такахирове каријере.

Такахиро, међутим, није делио њихово мишљење. Он није желео да буде ништа друго осим мађионичар, макар изводио трикове само једном руком. Труд и напор су уродили плодом. Сада тај млади човек сваки свој наступ завршава следећим речима:

"Није важно на какве све препреке наилазите на свом путу, снови ће вам се сигурно остварити ако верујете у њих“, преноси руски "позитивни“ сајт www.happyinspiration.com

                                                Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 23 децембар 2012 14:08
Мирјана Јовановић

Рођена 1973. године у Београду. Дипломирани професор шпанског језика. Више од десет година радила као преводилац у Новинској агенцији Танјуг. Осим шпанског, служи се енглеским и руским језиком.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија