Кућа Добрих Вести

Login

Додељено седам туристичких цветова за најбоље у туризму

Оцените овај чланак
(2 гласова)

turizammmmmСветски дан туризма, 27. септембар је у Србији традиционално обележен свечаном доделом највишег домаћег туристичког признања "Туристички цвет", којих је ове године додељено седам у пет категорија.

 

На свечаности којој је присуствовао и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, додељена су и два специјална признања, као и признање у избору "Изузетне дестинације Европе" (ЕДЕН 2015).

 

"Туристички цвет" ове године су добили туристичка организација општине Књажевац, Нишвил џез фестивал, агенција "Таратурс", хотел "Москва" Београд, туристичко рекреативни центар "Момчило Чековић" Коштунићи, регионална развојна агенција Златибор, Ужице и директор Народног музеја Зајечар Бора Димитријевић.

 

Признања су додељена у пет категорија: туристичка организација, туристичка манифестација, рецептивна туристичка агенција, угоститељски објекат за смештај и организација или појединац за допринос унапређењу туризма и подизању квалитета туристичких услуга.

 

Специјална признања добили су истраживачка станица Петница и еколошки центар Радуловачки, а на конкурсу за одабир "Изузетне дестинације Европе" у Србији победила је општина Пирот.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 септембар 2015 21:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија