Кућа Добрих Вести

Login

Сајам ЛОРИСТ у Новом Саду

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sajamMMMMLORISTМеђународни сајам лова, риболова, спорта (ЛОРИСТ) биће одржан од 7. до 11. октобра на Новосадском сајму, а на отвореном простору сајмишта посетиоци ће моћи да се упознају са понудом више од 250 излагача из шест земаља.


Сајам је организован у три сегмента - изложбени, едукативни и забавно атрактивни део, јер је циљ представника Новосадског сајма да повећају број посетилаца ових сајамских манифестација.


Црна Гора је овогодишња земља - партнер на Сајму туризма у Новом Саду а по први пут биће организован и Веленес и спа фестивал.


Црна Гора ће на Сајму туризма у Новом Саду представити свеобухватну понуду. На црногорском штанду ће се представити туристичке агенције, локалне туристичке организације као и представници црногорске туристичке привреде, рекла је Лазовић и нагласила да ће другог дана сајма бити уприличен сусрет градоначелника Будве и Новог Сада, два града побратима.


Земља партнер припремила је и награде за посетиоце, а то су викенди за две особе у црногрским туристичким центрима.
Први пут ове године у оквору сајма биће организован Велнес и спа фестивал.


Фестивал ће бити организован у Конгресном центру сајма 10. октобра а посетиоци ће имати прилику да уживају у бесплатним масажама, дегустацијама хране али и да добију неопходне савете, нагласила је она.


Према најавама организатора, за посетиоце сајма планиране су бројне награде, извлачење главних награда је у суботу 10. октобра у 16 сати а извлачење утешних награда биће организовано сваког дaна у 17 сати.


Породични дан је субота 10. октобар када ће родитељи са децом на сајму моћи да уђу само са једном купљеном улазницом која износи 300 динара, док улазнице за групне посете, пензионере и децу од седам до 12 година коштају 200 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 октобар 2015 12:24
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија