Кућа Добрих Вести

Login

Одржан шампионат у стрељаштву за особе са инвалидитетом

Оцените овај чланак
(2 гласова)

streljastvoherojБЕОГРАД - На стрелишту Царева ћуприја и у стрељани Дома ратних војних инвалида у Београду јуче и данас су најбољи стрелци са инвалидитетом нашег Града одмерили снаге у борби за шампионску титулу.


Учешће у овом првенству узео је и Растко Јокић, први спортиста из Београда који је испунио норму за Параолимпијске игре у Рио де Жанеиру, септембра месеца, саопштиоје Спортски савез особа са инвалидитетом Београда.

 

Оба првенства су била и прилика да се докажу и „неки нови клинци“ међу којима и полазници Школе стрљаштва.


Такмичење је одржано у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, а под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда.


Највреднији резултат такмичења остварио је Растко Јокић, у дисциплини ваздушни пиштољ, победивши у својој категорији резултатом 371 круг. Јокић је своју доминацију доказао и у гађању из малокалибарског пиштоља.


Титулом првака Београда окитили су се, победивши у дисциплинама малокалибарска и ваздушна пушка, искусни Здравко Хршум и Снежана Чегар.


Међу учеснициома, најбројнији су били чланови Стрељачког клуба „ Победник „ из Београда.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 28 мај 2016 18:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија