Кућа Добрих Вести

Login

Радионица Центра за корективну гимнастику намењена деци

Оцените овај чланак
(10 гласова)

sgsfdgБЕОГРАД - Центар за корективну гимнастику из Београда организује данас у 11х у Београду, у Кнез Милетиној 26, радионицу за децу узраста од три до седам година.

Ова радионица је покренута ради освешћивања добрих капацитета које свако дете има кроз игру и интеракцију са вршњацима.

Кроз ову радионицу деца, такође, јачају самопоуздање, превазилазе осећај стида, јачају добру слику о себи. Уз то добијају и позитивну потврду и подршку од групе. Игра даје могућност да деца слободно кроз забаву и покрет јачају социјалну компетентност и оснажују креативне потенцијале њихове личности.

Радионицу воде психолог и физиотерапеут.

Центар за корективну гимнастику организује психолошке радионице за децу узраста од три до седам година које се одржавају два пута месечно (суботом у 11х). Оне су забавно-едукативног карактера, вођене су од стране психолога и физиотерапеута. Кроз игру се обрађују различите теме, на пример конструктивни начини испољавања љутње, позитивно вредновање себе, поштовање другог, губитак у емотивном смислу, емоције туге, љубоморе, беса, како са њима и остало.

Доведите своје малишане у Кнез Милетину 26 и омогућите им да се несметано и безбрижно развијају и расту.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 07 децембар 2013 10:20
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија