Кућа Добрих Вести

Login

Промоција сингла „Кафе“ Лене Ковачевић

Оцените овај чланак
(6 гласова)

KAFEEEEEБЕОГРАД - Позната џез кантауторка Лена Ковачевић одржала је промоцију свог новог сингла „Кафе“, чији је издавач чувени „Меџик рекордс“.

 

Сингл „Кафе“ је, како Лена каже, песма коју је дуго чекала и представља потпуно нови корак у досадашњем музичком путовању.

 

Промоција је симболично одржана у новој кафе-послатичарници „Ђелато фредо“ која је истовремено и Ленин лични кутак Италије у Београду и породично основана оаза.

 

Шармантна, права песма, за коју се може рећи да причињава право задовољство када се на пример чује на кафи са пријатељима, управо у онаквом амбијенту, какав је и сама Лена уприличила у својој оази, пун погодак!

 

Продуцент и композитор песме је Дарко Димитров, текст је написала Емина Јаховић Сандал, а сингл Цафе је, како Лена каже, песма коју је дуго чекала, у питању је композиција која носи у себи спој различитих стилова и јединствену мелодију.

                                          LENA45

 

Након сингла ''Заувек''  Magic Records и Лена Ковачевић настављају успешну заједничку сарадњу која представља нешто музички ново и свеже, у тренду са оним што се дешава и у свету.

 

LENALEPAYENA

 

Одмах након промоције, Лена Ковачевић ће Србију представљати у Америци концертима током недеље културе у Чикагу и Њујорку, од првог до десетог децембра. Лена је у септембру месецу наступила у чувеној Албертини у Бечу, а у плану су бројни наступи у градовима Србије и региона.

 

 

Сингл ''Cafе'' ускоро ћемо имати прилике да чујемо и на енглеском језику.

 

 

Ми смо уживали, препорука и за вас да посетите „Ђелато фредо“, али прво почујте Ленину песму „Кафе“.

 

 

 

 

Извор: Кућа добрих вестисин


Последњи пут измењено уторак, 28 новембар 2017 23:33
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија