A+ A A-

Сектор за саветовање компаније ЕY - консултантска компанија 2015. године

Оцените овај чланак
(1 Глас)

EYlogo124БЕОГРАД - Сектор за саветовање при пословним трансакцијама ревизорско – консултантске компаније ЕY (Ernst&Young) проглашен је консултантском компанијом 2015. године у Европи, по пети пут у последњих шест година од стране компаније Мергермаркет, независне компаније која се бави праћењем пословних трансакција.

 

Награде које компанија Мергермаркет додељује у сфери спајања и аквизиција, представљају најпожељнија признања у индустрији пословних трансакција широм Европе. ЕY је ово признање добио и за 2014., 2013., 2012. и 2010. годину.


Признање које је сектор за саветовање при пословним трансакцијама компаније ЕY добио, резултат је квалитетних односа које је изградио са руководством компанија и пружања првокласне услуге својим клијентима, у складу са пословном стратегијомкомпаније ЕY – грађење бољег пословног окружења. У току претходне године овај тим пружао је саветодавне услуге при 544 пословних трансакција и као такав, био је првопласиран на Мергермаркет-овим листама, како по вредности уговорених трансакција, тако и по броју остварених трансакција.


„Признање које је сектор за саветовање при пословним трансакцијама добио петипут у последњих шест годинаод стране Мергермаркет-а, представља потврду наше посвећености пружању услуга највишег квалитета клијентима. У Европи сектору за саветовање при пословним трансакцијама постоји у 38 земаља и броји око 5,500 експерата у преко 100 градова. Током 2015. године, овај сектор компаније ЕY у Србији имао је прилику да учествује на многим локалним, као и пројектима у Адриа региону и тако допринесе овом значајном успеху“, рекао је Urs Indermuhle, партнер у сектору за саветовање при пословним трансакцијама у Србији компаније ЕY.


Ова награда представља признање компанији ЕY за значајно истицање на пољу скапања пословних трансакција у Европи, а такође и фантастичних успеха компаније у 2015. години глобално. Сектор за саветовање при пословним трансакцијама радио је на многим мегатрансакцијама на глобалном и регионалном нивоу.


ЕY


ЕY је глобални лидер у ревизорским и пореским услугама, подршци при пословним трансакцијама и пословном саветовању. Наша организација развија врхунске лидере који заједнички раде на испуњењу наших обавеза према свима који зависе од нас. На овај начин ми дајемо кључан допринос изградњи бољег окружења за наше запослене, клијенте и заједнице у којима живимо и радимо.


ЕY означава глобалну организацију и може се односити на једну или више фирми чланица Ernst&YoungGlobalLimited од којих свака представља засебно правно лице. Ernst&YoungGlobalLimited је фирма регистрована у Уједињеном Краљевству, која не пружа услуге клијентима. За више информација о нашој организацији, молимо вас да посетите адресу: : ey.com/rs

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 21 децембар 2015 22:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани