A+ A A-

Трибина "Поезија и психологија" Јованке Јелић

Оцените овај чланак
(4 гласова)

jelicБЕОГРАД - У библиотеци "Мома Димић" у београдском насељу Миријево вечерас ће бити одржана трибина на тему "Поезија и психологија", коју ће водити Јованка Јелић.

Ову трибину, која почиње у 18 сати у месној заједници Старо Миријево, општина Звездара, организује књижевни клуб "Мала птица", који носи назив по чувеном миријевцу Моми Димићу.

Јованка Јелић је дипломирани психолог и психотерапеут, бави се индивидуалном и групном психотерапијом, а друга љубав јој је поезија. Књижевном клубу "Мала птица", који су покренули брачни пар књижевника Мирослав Костић и његова супруга Богданка, веома је драго, како су изјавили за "Кућу добрих вести",  да је уЈованки откривен велики песник какав се ретко среће по аматерским клубовима.

На свакој књижевној вечери, која се организује првог и трећег уторка у месецу у 18 сати у овој миријевској библиотеци, у организацији "Мале птице", прво се учесници, читањем одломака из његовог богатог опуса, подсећају на Мому Димића, великог књижевника и вишестраног уметника, чувеног Миријевца, по чијем делу књижевни клуб „Мала птица“ и носи назив.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 03 децембар 2013 23:25
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани