Кућа Добрих Вести

Login

„Звездарски инклузивни фестивал“

Оцените овај чланак
(5 гласова)

inkluzija4504545БЕОГРАД – Звездарски инклузивни фесетивал под називом „Оснажи се, покажи се“ одржава се данас и сутра од 12 до 17 часова у Установи културе „Вук Стефановић Караџић“.


„Звездарски инклузивни фестивал – ЗИФ “ настао је као резултат жеље и потребе да се млади са сметњама у развоју не гледају кроз оштећења и ограничења, већ кроз способности и представља добар начин да се шира јавност упозна са њиховим постигнућима везаним за област уметности и културе (ликовнe уметности, занати и вештине, музика, плес, књижевност, позориште, креативна рециклажа и др.).


У пракси, фестивал би требало да буде својеврсно место сусрета младих , где ће се неговати заједничке вредности и подстицати сви облици солидарности, толеранције, међусобног прихватања и уважавања различитости и доприносити развоју инклузије на свим нивоима, објавила је Општина Звездара.


„Звездарски инклузивни фестивал – ЗИФ “ финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије, а реализују га „ Друштво за очување , ревитализацију и промовисање старих заната - Чувари заната“ и Удружење „Звездарски еколошки центар - ЗЕЦ“ Београд .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 06 децембар 2016 15:45
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија