Кућа Добрих Вести

Login

Не рачунам време, време што без тебе пролази

Оцените овај чланак
(7 гласова)

grafitljubaviБЕОГРАД - На једној од зграда у близини Цркве Светог цара Лазара – Лазарице, недалеко од Градске болнице на Звездари, у Београду, неко веома заљубљено срце је исписало графит “Не рачунам време, време што без тебе пролази”. 

Све је написано посебним словима и украшено разним детаљима, али што је најважније - одише љубављу, што и у нашим срцима наду буди.
То је порука која сведочи да осећајност, романтика и поетичност у данашње време нису изгубљени, да ипак постоје.
Право “освежење” у низу разних графита не баш примерене садржине, који се могу видети широм града.
На крају крајева, то је графит који би могао да у најмању руку буде симпатичан и најжешћим противнцима графита.

Позив читаоцима "Куће добрих вести"

"Кућа добрих вести" позива своје читаоце да фотоапаратом, камером или пером забележе овакве лепе изјаве нежности, лепе поруке, птицу у лету, излазак Сунца, овековече неки леп моменат у животу, свом или туђем, и пошаљу нам фотографију уз одговарајући текст. Врло радо ћемо то објавити на својим страницама - као мале цртице љубави, лепоте и доброте. Забележите осмех на лицима наших суграђана, пробудите својим добрим делима осмех код других, видећете и Ваша лица ће се озарити, а срца затреперити. Свако добро Вам свима желимо.
                                                                                                                          Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 04 мај 2013 18:03
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија