A+ A A-

Фитнес за маме и бебе

Оцените овај чланак
(8 гласова)

mamefiksnaФитнес вежбе за маме и бебе (до навршене две године живота), које се раде након порођаја у Центру за корективну гимнастику у Београду, помажу, пре свега, да се жене брже опораве, да поврате кондицију и снагу, али и преобликују тело чак иако нису вежбале пре или током трудноће.

 

Терапеути Центра за корективну гимнастику са дугогодишњим искуством у раду са трудницама, бебама и мамама након порођаја, нуде програм који обједињује потребе мајке и бебе, уз индивидуална прилагођавања.


Највећа препрека за редовно вежбање је немогућност одласка у фитнес центар због обавеза око бебе, па је зато понуђен програм који укључује и бебу, тако да маме могу несметано да вежбају.


Мали број жена има среће да се након месец дана на први поглед не види да су се недавно породиле, углавном је то, очигледно, а већина мајки потајно стрепи да више никада неће изгледати као пре трудноће.


Поред одговарајуће исхране, умерено вежбање може да помогне у губљењу вишка килограма и враћању пређашњег изгледа, истичу у Центру за корективну гимнастику.


Маме и бебе вежбају заједно, а у зависности од узраста беба је више или мање активна, али је мама све време уз њу и стимулише је, уколико беба тренутно не спава.


Бебама су, такође, како истичу стручњаци овог јединственог Центра, потребне вежбе које се изводе од првог дана њиховог живота.

 

Уколико желите да добијете подробније информације о овом програму можете се обратити директно Центру за корективну гимнастику који се налази у улици Кнез Милетина 26. у Београду и то: 

Средом у 12 сати 

Контакт за заказивање је: 064 267 22 38

Средом у 12 часова

mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

www.centarsm.co.rs

Све потребне информације се могу добити и на фејсбук страници Центра за корективну гимнастику.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 09 октобар 2015 15:43
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани