Кућа Добрих Вести

Login

Група „2Челос“ "запалиће" Београд у марту следеће године

Оцените овај чланак
(7 гласова)

2celosssssБЕОГРАД - Група „2Челос“ (2Cellos) , која је постала прави светски хит, наступиће и у Београду, у „Комбанк Арени“, 25. марта 2017. године, најављено је на конференцији за штампу одржаној у чувеном београдском ресторану „Три шешира“ у Скадарлији.

 

Два врхунска челиста Стјепан и Лука, чији је један од највећих фанова и Елтон Џон, обећавају прави спектакл, концерт за незаборав на коме ће, како је открио њихов продуцент, свирати филмску музику и тиме ће премијерно бити представљен њихов четврти студијски албум са најбољом филмском музиком кога снимају са Лондонским симфонијским оркестром и управо је у завршној фази.

 

Концерт ће, како је рекао продуцент овог дуета, бити из два дела: Симфонијски оркестар и остало.


Уколико желите да се уверите да то нису празне речи погледајте овај линк, овакву атмосферу стварају ови врхунски челисти.

 

Карте за овај концерт су већ у продаји, првих 1.000 карата дато је, на иницијативу двају челиста, по промотивној цени, нижој за 20 одсто.

 

Стјепан је рекао да је то њихов трећи концерт у Београду, „трећа срећа“ и да ће бити досад најбољи.

 

Стјепан и Лука су пре пет година освојили свет и од тада „праше“.

 

Иза њих је више од 1.000 концерата, више од три милиона пређених километара и 40 земаља.

 

 

celos

 

Данијела Ракић, ПР београдске „Арене“, препознала је квалитет ових младих људи и на њену иницијативу су 2012. године одржали концерт у „Арени“.

 

Ракић, одушевњена одзивом новинара, рекла је да би следећа Конференција требало да буде одржана у „Арени“ која може да прими већи број новинара.

 

А ова конференција, одржана у предивном простору „Три шешира“ и уз њихове чувене гурманлуке, оставила је за собом утисак и најаву правог спектакла у „Арени“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 09 септембар 2016 12:12
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија