A+ A A-

Мали сајам волонтера

Оцените овај чланак
(4 гласова)

sajamvolonteraБЕОГРАД - Волонтерски сервис Звездаре, у партнерству са студентима Економског факултета и Београдске пословне школе БУ, организују 5. децембра, од 13 до 17 часова, „Мали сајам волонтера“ у холу Београдске пословне школе обележавајући 5. децембар- Међународни дан волонтера.


Излагачи су за посетиоце припремили информативни материјал, интерактивне радионице и поклоне, најавила је Општина Звездара.


Биће то прилика да се заинтересовани суграђани активно укључе у неки од понуђених волонтерских програма.


Организаторе волонтирања и посетиоце пре отварања „Сајма“ поздравиће Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара и др Ђуро Ђуровић, директор Београдске пословне школе.


Улаз на „Мали сајам волонтера“ је слободан.


Циљ учесника „Малог сајма волонтера“ је да промовишу значај и вредност волонтирања за појединца и заједницу, информишу заинтересоване суграђане свих генерација о успешним волонтерским програмима у Београду и унапреде сарадњу.


Учесници „Малог сајма“ су, поред Волонтерског сервиса Звездаре, Mрежа ХуманаС, ХХО „Хлеб живота“, Црвени крст Звездаре, Центар за развој идеја, AIESEC, Дечји центар „Мали принц“, Удружење „Мали велики људи“, Организација за поштовање и бригу о животињама-ORCA, Банка хране, Институт за трансфузију крви, Одред извиђача Миодраг Миловановић Луне, Урбани баштовани и ученици Зуботехничке школе са Звездаре.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 03 децембар 2016 16:25
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани