Кућа Добрих Вести

Login

Нови албум „Фрајли“ – „Љубав на дар“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

frajllllleeeeБЕОГРАД - Чувени новосадски бенд „Фрајле“ (или „Д Фрајле“ - „The Frajle“ ) представио је свој нови албум „Љубав на дар“ у издању куће „Лампшејд медија“ (www.lampshademedia.rs).

 

Промоција је одржана у прелепом амбијенту ресторана-бара „Транзит“ у Београду ( улица Браће Крсмановић 8) којим су у пријатној вечери одзвањали пријатни звуци старих и нових песама овог популарног бенда.

 

„Фрајле“ је четворочлани женски акустични бенд из Новог Сада.


Четири даме - Марија Мирковић, Наташа Михајловић, Јелена и Невена Буча, чланице су групе „Фрајле“. Њихова четири вокала и две акустичне гитаре чине спој којим освајају срца слушалаца од 2009. године, када је бенд основан. Посебност их издваја од осталих извођача на регионалној музичкој сцени и управо су својом јединственошћу привукле публику различитих музичких укуса.


„Фрајле“ успевају оно што многима тешко полази за руком - да током сваког концерта публику задрже подједнако заинтересованом, изводећи нумере у распону од руско-циганске музике, до актуелних поп-роцк и ауторских песама. Понекад звуче као кабаретска дружина, а свему томе доприноси њихова упечатљива костимографија, која их такође чини битно различитима од осталих.

Промоција новог албума је уједно била и својеврсна рођенданска прослава, будући да је састав овом приликом обележио осам година постојања. У оквиру промоције, ове четири даме су уз пратећи бенд одржале и једночасовни концерт где су свирале како песме са новог албума, тако и њихове већ добро устоличене хитове са ранијих издања,

 


Ми смо уживали у новим заносним нотама „Фрајли“, уживајте и ви, ево мало лепе атмосфере:

 

 


Последњи пут измењено петак, 05 мај 2017 22:51
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија