Кућа Добрих Вести

Login

Промоција стрип албума Мали циркус

Оцените овај чланак
(4 гласова)

image004454545БЕОГРАД - Сириус Продакшен и Француски институт у Србији организују промоцију стрип албума Мали циркус, ремек-дела познатог француског аутора Фреда (Отон Аристид), која ће бити одржана вечерас у 19 часова у Француском институту у Београду.

 

Мали циркус је збирка духовитих, али и сурових прича о лутањима породице циркуских номада кроз фантазмагоричне крајолике и надреалне и нестварне ситуације.

 

То је оштра сатира из периода када је Фред уређивао часопис Хара-Kири, али у којој је истовремено присутна поетичност која не заостаје или чак превазилази ону коју налазимо код Филимона, другог капиталног дела овог аутора. Гости промоције су графички уметник и професор Растко Ћирић, писац, стрип сценариста и критичар Павле Зелић и графички дизајнер Вук Попадић.

 

 

Француски институт се налази у Kнез Михаиловој 31.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 15 новембар 2016 14:01
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија