Кућа Добрих Вести

Login

Предавање о здрављу жене у репродуктивном периоду

Оцените овај чланак
(4 гласова)

zenazdravssdfferБЕОГРАД - Комисија за родну равноправност општине Звездара, у сарадњи са Домом здравља Звездара, организује предавање на тему "Здравље жене у репродуктивном периоду - превентивни преглед и самопреглед дојке".


Предавање ће се одржати сутра са почетком у 12 сати, у великој сали Општине Звездара, на првом спрату, Булевар краља Александра 77, одржати тим стручњака на челу са др Весном Филиповић, спец. гинекологије и акушерства, начелницом Службе за заштиту жена ДЗ Звездара.


У тиму ће бити и прим. др Драгана Трифуновић Балановић, директорка Дома здравља Звездаара, најавила је општина Звездара.


Предавање је намењено женама запосленим у Општини Звездара, као и свим суграђанкама, а и новинаркама београдских редакција.


Позивамо и ми суграђанке да искористите ову прилику када нам је Комисија за родну равноправност омогућила да нам лекари специјалисти дођу "на ноге" да бисмо чуле корисне и пракичне савете о нашем здрављу и то бесплатно, а моћи ћемо и да постављамо питања.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 11 децембар 2016 21:45
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија